QUANTUM TOUCH® -ENERGIAHOITO
Fyysisten ongelmien apukeino


Mitä QUANTUM TOUCH®-hoidossa tapahtuu
Hoidon aikana hoitaja nostaa oman värähtelytasonsa riittävän korkealle ja pitää sen siellä riittävän kauan. Tällöin hoidettavan keholla on mahdollisuus kopioida tämä sama värähtelytaajuus. Kun keho kopioi tämän korkean värähtelytaajuden, kehon solut aktivoituvat. Näin keholla on mahdollisuus parantaa itse itsensä.

Miten Quantum Touch - kvanttihoito tapahtuu
Quantum Touch -energiahoito tapahtuu useimmiten siten, että hoidettavan ei tarvitse riisutua. Riippuen siitä, mitä kehon aluetta hoidetaan, hoidettava joko istuu tai seisoo tai vaihtoehtoisesti lepää hoitopöydällä.
Hoidon aikana hoitaja koskettaa hoidettavaa vain aivan kevyesti seuraten hoidettavan kehon reaktioita ja hoitovastetta.


Quantum Touch -hoito kestää yleensä noin tunnin ja usein ongelma ratkeaa jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Kuitenkin koska hoito ja kehon paraneminen perustuu värähtelytaajuuden kohoamiseen hoidettavassa kohdassa ja kehon oman paranemisen aktivoitumiseen, paraneminen voi tarvita myös useampia hoitokertoja.

Useimmiten jo ensimmäisellä hoitokerralla nähdään, miten keho reagoi  tähän hoitomuotoon. Jos keho reagoi vähänkin, voidaan lähteä siitä, että tämä hoitomuoto tulee pidemmän päälle auttamaan hoidettavaa.

Hoitotapahtuma kokonaisuudessaan koetaan useimmiten hyvin rentouttavaksi ja jopa yllättäväksi kehon lähtiessä parantamaan itse itseään. Hoitokohta kuten hoidettavakin voi hoidon aikana saada erilaisia fyysisiä tuntemuksia. Tuntemusten paikka voi esimerkiksi siirtyä paikasta toiseen keholla, jopa kohtiin, jotka ovat aiemmin olleet oireettomia.

Se, kuinka usein Quantum Touch -hoidossa pitäisi käydä, on yksilöllistä.
Monet eivät tarvitse kuin yhden ainoan kerran parantuakseen, kun taas toiset kokevat parhaimmaksi käydä säännöllisesti kerran viikossa, varsinkin silloin kun hoidettava vaiva on krooninen, toistuva rasitusvamma tai halutaan nopeuttaa kehon paranemista mahdollisimman paljon.


Mihin Quantum Touchia  käytetään?
Periaatteessa Quantum Touchia voidaan käyttää vaivaan kuin vaivaan. Kansainvälisesti on valtavan paljon kokemuksia siitä, mihin kaikkeen se on auttanut.
Voit tutustua asiaan tarkemmin sivuilla https://www.quantumtouch.com

Quantum Touchia on tuloksekkaasti käytetty esimerkiksi verenpaineen ja diabeteksen hoitoon. Lisää aiheesta  täältä

Quantum Touchia voidaan siis käyttää ja on käytetty useissa vaivoissa ja ongelmissa  hyvin tuloksin. Olen listannut tähän alle sellaiset tapaukset, joissa tiedän Quantum Touchista olleen hyötyä.
Lista ei ole suinkaan kattava, sillä se perustuu omakohtaiseen kokemukseen ja tietoon. Quantum Touch on kuitenkin tietääkseni ainoa energiahoitomenetelmä, joka on sekä todella tehokas että turvallinen.

Luuston tai yleensä kehon virheasennon korjaus
Luuston virheasentojen, kuten esimerkiksi skolioosin, paraneminen on tehnyt  Quantum Touchista kuuluisan ja tunnetun hoitomuodon koko maailmassa.
Esimerkerkiksi lantion virheasennon korjaus samoin kuin selkärangan tai lapojen/olkapäiden  asentokorjaukset tapahtuvat kevyen kosketuksen kautta.

Urheiluvammojen nopea paraneminen
Quantum Touch on tehokas apukeino urheilijoille, jotka haluavat päästä nopeasti kuntoon loukkaannuttuaan. Tulehdukset ja luut, lihakset, jänteet, rustot ja pehmeät kudokset paranevat huomattavan nopeasti, mahdollistaen urheilijan nopean kuntoutumisen.

Nopeampi paraneminen yleensä
Riippumatta, millainen potilaan kunto on, Quantum Touch on kerta toisensa jälkeen näyttänyt, että sen avulla voidaan paranemista nopeuttaa entisestään.

Toistuvat rasitusvammat
Quantum Touch on osoittautunut tehokkaaksi hoidettaessa toistuvista rasitusvammoista johtuvia kipuja, kuten esimerkiksi, hiirikättä, jännetuppitulehdusta tai tenniskyynärpää.

Pehmytkudosvammat
Harmittavinta pehmytkudosvammoissa on, että hoitoja on vaikeasti saatavissa ja hoidot ovat pitkiä. Quantum Touch voi tällöin nopeuttaa kehon paranemista ja vähentää kipua.

Selkäsärky
Selkäongelmista kärsii noin 40 % suomalaisista jossakin elämänsä vaiheessa ja se on yksi tavallisimmista fyysisistä ongelmista, joiden vuoksi ihmiset ovat sairauslomalla. Usein ei löydetä mitään selkeää syytä koviinkaan selkäkipuihin eikä kivun hoitoon ole oikeastaan kovinkaan paljon hoitokeinoja.
Quantum Touch on osoittautunut olevan tehokas myös selkäkipujen lieventämisessä / parantamisessa.

Kivun lievennys
Kivun syy voi olla moninainen. Se voi johtua loukkaantumisesta, tulehduksesta, tukoksesta, psykologisesta tekijästä tai lihasjännityksestä.
Quantum Touch hoitajan ei tarvitse sinänsä tietää kivun aiheuttajaa. Hän hoitaa vain yksinkertaisesti kipua.
Useimmiten kipu lievittyy tai häviää heti ensimmäisellä hoitokerralla. Toisinaan, jos kivun taustalla on krooninen tai pitkäaikainen vaiva, saatetaan tarvita useampikin hoitokerta.

Tulehduksen lievittäminen
Quantum Touchilla voidaan ehkäistä ja lievittää tulehduksia ja tällä tavoin edistää kehon tervehtymistä.

Lihasten rentouttaminen
Quantum Touch hoito rentouttaa kireitä lihaksia ja jänteitä. Lisäämällä niiden sisäistä verenkiertoa se ikään kuin lämmittää lihaksia sisältäpäin.

Päänsäryn laukaiseminen
Päänsärky voi johtua useasta tekijästä. Yleensä Quantum Touch -hoito parantaa tai vähintäänkin lievittää päänsärkyä.

Immuunijärjestelmän vahvistaminen
Immuunijärjestelmän vahvistaminen Quantum Touchin avulla voi suojata tehokkaasti tartunnoilta.

Leikkausten jälkeinen hoito
Leikkausten jälkeinen Quantum Touch -hoito nopeuttaa haavojen paranemista ja yleistä kuntoutumista.

Arvet, palovammat ja muut ihovammat
Quantum Touch on osoittautunut hyväksi hoitokeinoksi erilaisten ihovammojen hoitamisessa ja paranemisissa. Myös arpien (jopa vuosikymmeniä vanhojen) hoidossa.

Jäätynyt olkapää
Quantum Touchia kannattaa ehdottomasti kokeilla jäätyneen olkapään hoitamiseen. Se on pystynyt auttamaan jo monia tässä ongelmassa.

Muistihäiriöt
Quantum Touchin Level2-menetelmällä on mahdollista vaikuttaa aivojen toimintaan sekä myös muistihäiriöihin.

Unettomuus
Quantum Touch on uniongelmien hoidossa osoittautunut monelle olevan oikea "taivaan lahja".

Kursseillani opit joitakin Quantum Touch™ -hoidon
tekniikoita osana muuta koulutusta !

Tervetuloa Energiahoitokurssille!


Seuraavien energiahoitokurssien ajankohdat näet täältä.
Yhteystiedot

Täältä löydät Suomen kvanttihoitajat

Huomaathan! Vaikka Quantum Touch saattaa olla erittäinkin tehokas täydentävä hoitokeino erilaisten fyysisten oireiden lieventäjänä (kuten esimerkiksi erilaisten kiputilojen), se ei kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten Quantum Touch toimiikin juuri lääketieteellisen hoidon tukena.
Koska Quantum Touch saattaa nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkärisi kanssa koskien mahdollista sairauttasi.