USUI REIKIHOITO
Reiki, hyvinvoinnin ja tasapainon lähde

Reikihoito on tänä päivänä yhä suositumpi hoitomuoto, sillä se kykenee vastaamaan nykyihmisen tarpeisiin hyvinvoinnista.

MIKSI SINÄ TARVITSISIT REIKIHOITOA?
Monet ihmiset voivat huonosti, vaikka he söisivätkin oikein ja heillä olisi muutenkin terveelliset elämäntavat. Tunnekeho ja mieli voivat siitä huolimatta voida huonosti, kuten moni nykyisessä kiireisessä elämänmenossa saattaa huomata.

Reikihoito on kokonaisvaltainen, rauhoittava ja tasapainottava hoitokokemus, joka avaa sinulle itsellesi mahdollisuuden parantaa oman elämäsi laatua.

Paitsi, että Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainoa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, unettomuutena, masentuneisuutena, erilaisina fyysisinä oireina jne., voimme sen avulla myös edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa.


MITÄ REIKIHOIDOSSA TAPAHTUU?

Hoitajan luona reikihoito tapahtuu useimmiten hoitopöydällä. Hoidettavan ei tarvitse riisuutua, vaan hoito tapahtuu vaatteet päällä. Hoitoaika on useimmiten noin tunti, minkä lisäksi keskusteluihin kannattaa varata 15-30min.
Hoidon aikana hoitaja asettaa kätensä joko kevyesti hoidettavan päälle tai pitää käsiään hieman kehon yläpuolella. Hoidettava lepää hoitopöydällä peiton alla silmät suljettuna vain nauttien hoitokokemuksesta. Useat hoidettavista jopa nukahtavat rentoutuneena hoidon aikana.
Hoidon jälkeen, samoin kuin ennen hoitoa, hoidettava ja hoitaja keskustelevat hoidosta. Keskustelu kuuluukin oleellisena osana reikihoitoon ja  silloin hoitaja voi myös antaa kotihoito-ohjeita hoidettavalle, jos tarpeen.

Reikihoito on ihanan yksinkertainen ja luonnollinen energiahoitomuoto. Se tasapainottaa ja rauhoittaa antaen samalla myös sitä sisäistä energisyyttä ja hyvinvointia, jota ei saa kaupan hyllyltä. On tietysti tärkeää, että ihminen huolehtii itse itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan, mutta kun omat keinot eivät riitä, voi reikistä olla suunnattomasti apua.


MITÄ REIKIHOIDOLLA HOIDETAAN

Reikihoitoa käytetään erilaisissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Esimerkkeinä unettomuus, kiputilat, erilaiset fyysiset sairaudet, vaihdevuosiongelmat ja lapsettomuus.  Reikihoitoa käytetään myös tukemaan erilaisia lääkehoitoja täydentämään erilaisia hoitoja ja terapioita sekä edistämään esimerkiksi leikkauksista toipumista.
Reikihoito onkin ollut jo vuosia osa julkista terveydenhoitoa monissa maissa, esimerkisi Hollannissa, Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Perinteisesti reikihoitoa käytetään siis lähes kaikkeen terveydenhoidossa, mutta omassa hoitotyössäni olen nähnyt sen harmonisoivan vaikutuksen näkyvän ennen kaikkea hoitaessani ihmisiä, joilla on ollut unihäiriöitä, stressioireita, vaihdevuosioireita ja muita hormonaalisia ongelmia sekä psyykkisiä ongelmia kuten masentuneisuutta ja ahdistuneisuutta.


MITEN KAUAN HOIDON VAIKUTUS KESTÄÄ

Yksittäisen reikihoidon vaikutus kestää noin vuorokauden.
Usein yksi hoitokerta riittää, jotta hoidettavan keho saavuttaa riittävän tasapainotilan ja voi jatkaa siitä itse.
Toisinaan taas hoitosarja antaa parhaan mahdollisen hoitotuloksen. 
Osa asiakkaistani käy reikihoidossa kerran kuukaudessa. ”Ihan vain varmuuden vuoksi”, kuten he sanovat. Usein heillä on tällöin takanaan esimerkiksi pitkä sairaus, josta he katsovat toipuneensa reikin myötävaikutuksella ja näin he haluavat varmistaa voivansa tulevaisuudessakin hyvin.

Reikihoitoa voidaan tarpeen mukaan lisäksi tehostaa/ täydentää etähoidoilla.Tervetuloa Reikikurssille - anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain ainutlaatuista!
Seuraavien Reikikurssien ajankohdat ja hinnat näet täältä.Tarja Miettinen
Reiki Master (Usui Shiki Ryoho)