Palautetta Reiki-kurssilaisiltani


Kiitos Reiki1-kurssistamme. Kurssin jälkeen olen hoitanut itseäni reikillä joka päivä ja oloni on aivan uskomattoman rauhallinen. Minulla ei ollut kokemusta aikaisemmin energiahoidoista, enkä kai oikeastaan edes uskonut niiden vaikuttavan mitään, mutta nyt tiedän, että se vaikuttaa ihan oikeasti.
Pidin siitä, että kerroit selkeästi, miten ja miksi energiahoidot toimivat ja haluan siksi ilmoittautua seuraavalle Reiki2-kurssillesi. Osallistun myös mielelläni reiki-iltaasi, kun ilmoitat niistä.
Nähdään! Mailis

Tämä kurssi oli paljon enemmän kuin osasin edes toivoa. Tuntui kuin olisin ollut ihan jossain toisessa ulottuvuudessa koko kurssin ajan ja kuitenkin ihan paikan päällä. Sinun opetustyylisi sopi minulle erinomaisesti, sillä pidän siitä, että asiat selitetään kunnolla, eikä vain ”hörhoillä”.!
Nyt kurssin jälkeen olen tehnyt itselleni Reikiä joka päivä ja tuntuu kuinka jaksan paljon enemmän. Kiitos sinulle Tarja vielä kerran tästä kurssista!
! Siru L

Olin Reiki1-kurssillasi pari vuotta sitten. Tuo kurssi muutti elämäni ja siksi haluankin ehdottomasti jatkaa juuri sinun opetuksessasi eteenpäin Reikin tiellä. Ilmoitathan, kun voin osallistua Reiki2-kurssillesi.
Anneli

Olet opettajana ihan mahtava ja Reiki-opettajana erityisesti. En uskonut, että Reikiä voi opettaa paitsi henkisesti, myös järkevästi. Sen vuoksi kesti näin kauan ennen kuin halusin opiskella Reikiä. Nyt kun tiedän mitä Reiki on, tuntuu kuin olisin tullut kotiin. Tiedän, että Reiki on minun tieni. Kiitos, kiitos, kiitos<3
Kerttu

Kiitos kurssista se antoi sen kaiken mitä kerroit ja paljon enemmän. Olen hoitanut Valmaa ja Mollia päivittäin reikillä ja ne ovat oppineet jo odottamaan reikihetkeämme.
Maija

Hei Tarja,
Haluan kiittää sinua näin useamman vuoden jälkeen reiki-kurssistasi, jonka kävin keväällä 2008. Olin silloin aika rikki ja minusta reiki ja kaikki muu sellainen turha henkinen hössöttely tuntui kovin vieraalta. Tiesin kuitenkin tarvitsevani jotain rauhoittavaa mielelleni, enkä halunnut syödä lääkkeitä. Muistan, kuinka sinun kurssisi vaikutti minusta olevan riittävän järkevä ja siksi osallistuin sille.
Kurssi oli juuri sellainen kuin kerroitkin. Siinä ei ollut mitään ylilyöntejä eikä turhaa ”henkeilyä”. Ajattelin jälkeenpäin, että olisihan se ollut ehkä mukavakin, jos siinä kurssilla olisi ollut jotain henkien kanssa puhumista, niin olisin kyllä sanonut muutamalle henkilölle suorat sanat.
Joka tapauksessa tuntui, ettei tuosta Reiki-kurssita ollut niin paljon apua kuin etukäteen kuvittelin. Ne vaikeat asiat vain nousivat vielä pahemmin mieleen. Tein sitten ohjeesi mukaan sitkeästi reikiä aina niiden tullessa mieleen.
Aika kului ja haavani paranivat. Mikä ihmeellistä, niin elämääni ilmaantui ihmisiä, joilla oli tuo samanlainen haava. Ja vaikka minä tiesin, ettei minun kai pitäisi tehdä heille reikiä, niin minä tein siitä huolimatta. Heille tapahtui sitten tuo aivan sama juttu kuin minulle. Nuo ikävät asiat tulivat vielä vahvemmin esille. Kerroin omasta kokemuksestani ja se antoi heille varmaan uskoa, että heillekin käy hyvin. Niin heille on käynytkin. Heidänkin haavansa ovat parantuneet.
Nämä kokemukseni saivat minut hakeutumaan aivan uuteen ammattiin. Olen tällä hetkellä niin sanotusti virallinen ammattiauttaja ja tunnen olevani juuri oikeassa työssä ja toteuttavani elämäntehtävääni. Siis suur kiitos sinulle Tarja Reiki- kurssista vielä kerran näin monen vuoden jälkeen!
Marja-Liisa

Oli mahtava kurssi. Kiitos, kiitos, kiitos!
Niin ja mitään en kurssilla kyllä muuttaisi kaikki oli ihan niin kuin oli.
Sini

UUTTA!
Haluatko oppia tai kerrata itsenäisesti Reikin kurssilla ?
Voit tehdä sen Reiki nettikurssin avulla.

Seuraavan Reiki1 -nettikurssin tiedot näet Kurssikalenterista