Avainsana: aarrekartta

Aarrekartta -kurssi| IKIRA

Aarrekartta -
kurssi unelmillesi


Aarrekartta -kurssisi voit saada, kun haluat.

Tämä Aarrekatta-kurssi käy läpi sen, miten voit oppia
toteuttamaan kaikki toiveesi.

Opi toteuttamaan unelmasi ja tee toiveistasi totta!

Aarrekartta-kurssin hinnan näet täältä.


AarrekarttaAarrekartta -menetelmä on uskomaton, lähes taianomainen tapa saavuttaa se, mitä toivot ja helpommin kuin kuvitteletkaan. Se on paljon enemmän kuin ”leikkaa ja liimaa”-menetelmä, jona jotkut sitä pitävät.

Aarrekartan avulla ovat jo tuhannet, elleivät sadat tuhannet, ihmiset toteuttaneet omat unelmansa. Tee sinä samoin!/

~~~~~~~~~~~~~~~~

Tarkemmin kurssista:

Olen pitänyt Aarrekartan™ Nettikursseja vuodesta 2006 lähtien.

Kehittämäni ainutlaatuinen Aarrekartan Nettikurssi on osoittautunut todella tehokkaaksi tavaksi oppia toteuttamaan omat unelmansa. Useat kurssilaisistani kertovat kuinka toiveet, joita heillä on ollut, toteutuvat jo ennen kuin koko kurssi on edes loppuun käyty. Kurssi on ylittänyt useimpien kurssilaisten odotukset moninkertaisesti ja se on saanut kiitosta nimenomaan siitä, että sen voi tehdä omassa aikataulussaan ja että opastus on aina henkilökohtaista.

Tämä Aarrekartan tehostettu Nettikurssi on lyhennetty ja tiivistetty versio aiemmin yli 10 vuotta pitämistäni, laajoista Aarrekartta-kursseistani.

Saat nykyään Aarrekartan 10.osiota samantien netissä.
Kurssin aikana opit tekemään itsellesi mahdollisimman toimivan Aarrekartan.
Kurssikirjeet tehtävineen opettavat sinua tekemään itsellesi toimivan Aarrekartan ja antavat sen lisäksi sinulle tietoa Aarrekartan toimimisen periaatteista

Aarrekartan Nettikurssin tehtävät voit tehdä joko kurssin aikana tai vasta jälkeenpäin.
Kurssi on henkilökohtainen ja voit aina kysyä, mikäli jokin asia tuntuu sinusta epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin. Jokainen voi tehdä kurssin omassa tahdissaan ja vaikka useimmat suorittavat kurssin todella intensiivisesti tehden päivittäin tehtävät, kuluu toisilta kurssin suorittamiseen pidempi aika.

Kurssin jälkeen voit ja tulet todennäköisesti tekemään vielä useita Aarrekarttoja itsellesi toteuttaaksi toiveesi todeksi.

Sinun ei tarvitse matkustaa minnekään, vaan voit työskennellä kaikessa rauhassa kotonasi. Sinun ei myöskään tarvitse näyttää tai kertoa omista toiveistasi kenellekään.

Kurssi on ennen kaikkea käytännönläheistä ja henkilökohtaista opastusta Aarrekartan teossa, eikä käsittele niinkään  Aarrekartan teoriaa. Kurssin sisältö on kuitenkin esimerkiksi yleisiä netissä ja lehdissä julkaistuja Aarrekartan teko-ohjeita monipuolisempi ja syvempi.

Koska kurssi on henkilökohtainen, voit kysyä aina mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai tarvitset lisäapua. Kurssin aikana sinulle kertyy oma Aarrekartan työkirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin.

Itsenäiselle ja kiireiselle ihmiselle nettikurssi on upea mahdollisuus oppia Aarrekartan teko silloin, kun itsellä on siihen aikaa paneutua.


Halutessasi itse oppia ohjaamaan Aarrekartta -kursseja, osallistu Aarrekartta Ohjaaja -koulutukseen.

Lämmöllä
Tarja