Avainsana: aarrekartta

Aarrekarttakurssi - Toteuta unelmasi

ERILAISET AARREKARTTA -KURSSIT
Erilaisia toiveita varten


Yli vuosikymmenen tehtyäni Aarrekartta -kursseja, kursseja on monenlaisia. On lyhyempiä ja pidempiä läsnäolokursseja, on kerran viikossa pidettäviä tai viikonlopun kestäviä Aarrekartta -kursseja. Jotkut ovat liittäneet Aarrekartta-kursseihinsa enkeleitä, jotkut Tarotteja jne.

Mikä Aarrekartta on?
Kurssilaisteni Aarrekarttakokemukset

Olen pitänyt erilaisia Aarrekartta-kursseja reilusti yli 15 vuoden ajan ja pidän edelleen ennen kaikkea Aarrekartan Nettikursseja sekä Aarrekartan Ohjaajakursseja.

Paitsi tavallinen Aarrekartta-kurssi on mahdollista saada myös paljon vahvempi. Se kestää Aarrekartta -kurssisi huomattavan kauemmin (aikoinaan se yli vuoden). Nykyään se on noin 10 viikkoa. Autan sinua tekemään itsellesi mahdollisimman toimivan Aarrekartan. Koet oivaltamisen ja tekemisen iloa rakentaessasi omaa tulevaisuuttasi aivan konkreettisesti. Samalla saat elämääsi työvälineen, jota todennäköisesti tulet käyttämään vuosia yhä uudelleen ja uudelleen.

Henkilökohtaisten neuvojen ja vihjeiden avulla opit, miten voit ilmaista erilaisia toiveesi niin, että ne alkavat elää ja toteutua. Opit, mitä voit toivoa Aarrekartan avulla ja miten muotoilla toiveesi niin, että ne lähtevät "lentoon", toteutumaan. Opit myös, miten sinun kannattaa käyttää tekemääsi Aarrekarttaa.

Opit, mihin asioihin juuri sinun tulee kiinnittää huomiota tehdessäsi Aarrekarttaasi. Riippuen siitä, miten pitkä Aarrekartta-kurssisi on, käymme läpi enemmän tai vähemmän Aarrekartan historiaa sekä niitä perusteita, mihin menetelmän toimivuus perustuu. Kurssin jälkeen ymmärrät syvällisemmin sen toimintamekanismin ja osaat siten jatkossakin tehdä ja käyttää yhä uusia Aarrekarttoja niin halutessasi.


Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja


Tavallisen Aarrekartan hinnan näet tästä.