ACCESS CONSCIOUSNESS – THE BARS ENERGIAHOITO
Auttaa vapauttamaan mielen rajoituksistaanACCESS BARS™ on rentouttava kosketushoito, joka auttaa päästämään mielesi irti erilaisista rajoituksista ja esteistä. Hoito kohdistuu elämän eri alueisiin, kuten esim. ihmissuhteet, varallisuus, ilo, suru, elämänhallinta, luovuus, seksuaalisuus, tietoisuus, parantuminen jne.

ACCESS BARS™ hoito tapahtuu siten, että hoitaja käy hoidon aikana lävitse pään eri osa-alueet. Hoidon tarkoituksena on auttaa hoidettavaa pääsemään eroon erilaisista uskomuksistaan, sisäistämistä rajoituksistaan, ja tukahdetuista tunteistaan niin fyysisellä kuin alitajunnankin tasolla.
Hoidon aikana stressi, jännitteneisyys ja ahdistuneisuus hellittävät ja olo rentoutuu.Kursseillani opit joitakin ACCESS BARS™ -hoidon tekniikoita osana muuta koulutusta !
Tervetuloa Energiahoitokurssille!

Kurssihinnaston näet napsauttamalla tästä.
Seuraavien energiahoitokurssien ajankohdat näet täältä.Huomaathan! Vaikka ACCESS CONSCIOUSNESS – THE BARS energiahoito saattaa olla sinulle erittäinkin tehokas täydentävä hoitokeino erilaisten fyysisten / psyykkisten oireiden lieventäjänä (kuten esimerkiksi erilaisten kiputilojen, stressin ja unettomuuden), se ei kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten ACCESS BARS™ toimiikin juuri lääketieteellisen hoidon tukena.
Koska ACCESS BARS™ energiahoito saattaa nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkärisi kanssa koskien mahdollista sairauttasi.