AjankohtaistaNyt Ikiralla on entistä enemmän Nettikursseja!
Netti- ja etäkurssit ovat mukavia tapoja opiskella uusia asioita.
Olen itsekin opiskellut sillä tavoin ja pidin siitä, ettei aina tarvitse matkustaa jonnekin opiskelemaan. Joskus tuntuu vain siltä, että ihan rauhassa, itsekseen opiskelu, on kaikkein mukavinta.

Kirjoitin useimmat läsnäolokurssini nettikursseiksi, aiheista, jotka ovat minulle läheisiä. Osan kursseista myös äänitin, sillä ajattelin, että joku saattaisi mielummin kuunnella kuin lukea kurssikirjeet ja harjoitukset.

Ehkäpä sinua kiinnostaa tutustua kursseihini?

Aarrekartan Nettikurssi on nykyään uudistunut kokonaan ja kurssi kestää nykyään 5 viikkoa.

Aarrekartta Ohjaaja -kurssi on nykyisin täysin etäkurssi, mutta sen sisältö on sama kuin lähikoulutuksessakin ja se on yhtä täysipainoinen kuin aiemminkin. Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden jopa uuteen ammattiin.

Selväaistimisen perusteet Nettikurssi on ollut vuosia jo supersuosittu, sillä se opettaa sinut todella selvänäön, selväkuulon ja selvätunnon taitoihin.

Selväaistimisen Jatkokurssin Nettikurssi on uusi, keväällä valmistunut kurssi. Se on ehkä henkisesti vaativin kurssi, minkä olen pitänyt.

Chakrakurssi on uusi, todella perusteellinen nettikurssi. Kurssi kertoo kaikista 12 chakrasta, mutta ennen kaikkea 7 peruschakrasta. Se on peruskurssi jokaiselle, joka ei tunne lainkaan chakroja tai joka tuntee vain jonkin verran chakrojen toimintaa. Nettikurssilla opit tuntemaan chakrat ja työskentelemään niiden parissa.

EFT -kurssit ovat nyt myös nettikursseina. EFT-menetelmän avulla voit vapautua ikävistä tunteistasi ja tuntea itsesi jälleen henkisesti vapaaksi. Ensimmäinen kurssi auttaa sinua vapautumaan tunnesolmuistasi ja seuraavien kurssien jälkeen voit auttaa myös muita vapautumaan ei-toivotuista tunteista ja ajatuksista.

Energiahoidon perusteiden Nettikurssi on ollut kiitelty ja suosittu kurssi yksinkertaisen rakenteen ja selkeän oheistuksen ansiosta. Energiahoidon Jatkokurssi1 Nettikurssi oli pitkään kysytty kurssi. Se antaa myös mahdollisuuden ammattiin.

Eläinkommunikoinnin Nettikurssi Eläinkommunikoinnin Nettikurssi on uusi, keväällä valmistunut kurssi, jota on kyselty minulta jo aiemmin ja joka on todella pidetty kurssi.

Enkeli Nettikurssi, on klassinen, vuosia pitämäni enkelikurssi, joka on edelleen yhtä pidetty.

Enkelihoitaja Nettikurssi on sama kurssi kuin yli kymmenen vuotta pitämäni läsnäolokurssi, mutta nyt kurssi on mahdollista oppia etäkurssina. Kurssi antaa sinulle myös mahdollisuuden uuteen ammattiin halutessasi.


Pyrimme edelleen pitämään niin korujen kuin kurssienkin hinnat mahdollisimman kohtuullisina, sillä tiedän, että on useita, joilla raha on tiukassa.
Minulla on ollut vuosien mittaan useita satoja kurssilaisia ja monet ovat ihmetelleet, miksi kurssini ovat niinkin edullisia kuin ovat. Osa on jopa ehdottanut, että minun pitäisi nostaa hintoja ollakseni uskottavampi.
Materialistinen käsityshän on, että ”mitä kalliimpi tuote, sitä parempi sen sisältö”.
Henkinen käsitys asioista on taas jotain aivan muuta.
Henkisellä tiellä kulkiessani, edellen maan päällä taivaltaessani, olen sitten yrittänyt pysyä siinä kultaisella keskitiellä.


Tervetuloa mukaan Ikiran kursseille !
Tarja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~