AjankohtaistaIkiran korut ja kurssit ovat monille mukavia ja erilaisia joululahjoja

Voit tulla ostamaan koruja tänne Helsingin Aurinkolahteen, mutta voit myös saada postitse mahdollisimman nopeasti.
Toisin sanoen korut lähtevät samana päivänä, kun olet maksanut korut.

Voit perehtyä Ikiran ainutlaatuisiin koruihin tästä
ja erilaisiin nettikursseihin tästä
Halutessasi tulla hakemaan korut täältä meiltä Ikirasta, ilmoita meille täältä

Lämpimin jouluajatuksin!
Tarja ja Timo
EFT-kurssi

Ensi tammikuussa pidän viimeisen EFT2-kurssini, jolloin opit, miten voi opettaa EFT :in taidon toisille. Oletan, että osaat EFT:n alkeet osallistuessasi EFT2-kurssille.

Olen työskennellyt EFT :in parissa noin 14 vuotta ja opettanut sitä muille vuodesta 2010 lähtien. Kurssit olivat aiemmin läsnäolokursseja ja viimeisen kolmen vuoden ajan olen pitänyt nämä nettikursseina. Minulla on niin paljon erilaisia muita kursseja, mnkä vuoksi lopetin osan vanhempia kurssejani, kuten esimerkiksi EFT-kurssieni pitämisen.

Monet kurssilaiseni ovat kyselleet vielä EFT2 -kurssin mahdollisuutta, sillä muuten EFT tuntuu jäävän heille vajaaksi. Siksi pidän vielä yhden EFT2-kurssin, lähikurssina, sillä siinä nimenomaan opitaan hoitaman muita.

EFT2-KURSSI
su 25.1.2020 klo 10-17
Hinta 130 eur

Kurssipaikka on täällä Helsingin Aurinkolahdessa.
Ilmoitathan, mikäli haluat osallistua kurssille.

Jouluisin terveisin
Tarja
Nyt Ikiralla on entistä enemmän Nettikursseja!
Netti- ja etäkurssit ovat mukavia tapoja opiskella uusia asioita.
Olen itsekin opiskellut sillä tavoin ja pidin siitä, ettei aina tarvitse matkustaa jonnekin opiskelemaan. Joskus tuntuu vain siltä, että ihan rauhassa, itsekseen opiskelu, on kaikkein mukavinta.

Kirjoitin useimmat läsnäolokurssini nettikursseiksi, aiheista, jotka ovat minulle läheisiä. Osan kursseista myös äänitin, sillä ajattelin, että joku saattaisi mielummin kuunnella kuin lukea kurssikirjeet ja harjoitukset.

Ehkäpä sinua kiinnostaa tutustua kursseihini?

Aarrekartan Nettikurssi on nykyään uudistunut kokonaan ja kurssi kestää nykyään 5 viikkoa.

Aarrekartta Ohjaaja -kurssi on nykyisin täysin etäkurssi, mutta sen sisältö on sama kuin lähikoulutuksessakin ja se on yhtä täysipainoinen kuin aiemminkin. Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden jopa uuteen ammattiin.

Selväaistimisen perusteet Nettikurssi on ollut vuosia jo supersuosittu, sillä se opettaa sinut todella selvänäön, selväkuulon ja selvätunnon taitoihin.

Selväaistimisen Jatkokurssin Nettikurssi on on ehkä henkisesti vaativin kurssi, minkä olen pitänyt. Se mahdollistaa oppimaan muun muassa psyykkisesti selvänäkemään, -kuulemaan, kaukonäkemään ja kanavoimaan eri tavoin.

Chakrakurssilla opit tuntemaan kaikki 12 chakraa ja ennen kaikkea 7 peruschakraa. Kurssi on peruskurssi jokaiselle, joka ei tunne lainkaan chakroja tai joka tuntee vain jonkin verran chakrojen toimintaa. Nettikurssilla opit tuntemaan chakrat ja opit työstämään niiden parissa.

Edellisten elämien nettikurssin kautta voit opia halutessasi tutustumaan edellisiin elämiisi. Ymmärrät elämässäsi esiintyvät karmat - ja voit myös mahdollisest muuttaa niitä. Opit myös helppoja ja erilaisia tapoja, miten voit saada enemmän tietoa omista edellisistä elämistäsi

Energiahoidon perusteiden Nettikurssi on ollut kiitelty ja suosittu kurssi yksinkertaisen rakenteen ja selkeän oheistuksen ansiosta. Opit energiahoidon perusteet ja opit energiahoitamaan itseäsi ja läheisiäsi.
Energiahoidon Jatkokurssi1 antaa sinulle mahdollisuuden uuteen ammattiin. Opit lisää energiahoidosta ja opit muun muassa tekemään energiahoidon kaukohoitona.
Energiahoidon Jatkokurssi2 vahvistaa entisestään energiahoidon kykyäsi. Opit uusia erilaisia entistä vahvempia energiahoitotekniikoita. Kurssin päätteeksi on myös läsnäolokurssi.

Eläinkommunikoinnin Nettikurssi auttaa sinua kommunikoimaan eläinten kanssa ja ymmärtämään, mitä eläimet haluavat sanoa. Tämä Eläinkommunikoinnin Nettikurssi on todella pidetty kurssi.

Enkeli Nettikurssi, on klassinen, vuosia pitämäni enkelikurssi, joka on edelleen yhtä pidetty. Siinä opit tuntemaan enkelimaailman perusteet ja opit, miten saat yhtyeden enkeleihin.

Enkelihoitaja Nettikurssi on sama kurssi kuin yli kymmenen vuotta pitämäni läsnäolokurssi, mutta nyt kurssi on mahdollista oppia etäkurssina. Kurssi antaa sinulle myös mahdollisuuden uuteen ammattiin halutessasi.


Pyrimme edelleen pitämään niin korujen kuin kurssienkin hinnat mahdollisimman kohtuullisina, sillä tiedän, että on useita, joilla raha on tiukassa.
Minulla on ollut vuosien mittaan useita satoja kurssilaisia ja monet ovat ihmetelleet, miksi kurssini ovat niinkin edullisia kuin ovat. Osa on jopa ehdottanut, että minun pitäisi nostaa hintoja ollakseni uskottavampi.
Materialistinen käsityshän on, että ”mitä kalliimpi tuote, sitä parempi sen sisältö”.
Henkinen käsitys asioista on taas jotain aivan muuta.
Henkisellä tiellä kulkiessani, edellen maan päällä taivaltaessani, olen sitten yrittänyt pysyä siinä kultaisella keskitiellä.


Tervetuloa mukaan Ikiran kursseille !
Tarja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~