AjankohtaistaTervetuloa
Enkeli-iltaan

perjantaina
15.11.2019 klo 17.30 - 19.30
Era Novaan

Illan aiheena on enkelten viestit sekä lahjat.

Olen pitänyt näitä enkeli-iltoja jo usean vuoden ajan ja ne ovat olleet todella suosittuja.
Illan ohjelma määräytyy aina läsnäolijoiden mukaan, mutta useimmiten illan aikana on muun muassa meditointia, enkeliviestien välittämistä ja enkelten siunaus.

Yhteismeditaation aikana sinulla on myös mahdollisuus tuntea entistä vahvempi yhteys omaan suojelusenkeliisi.

Itse tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta korvauksena salista, jota saamme käyttää, laitathan 3€ ovirahan possuun, kiitos!
Tilaisuuteen kannattaa tulla ajoissa, sillä vaikka sali on avara, istumapaikat ovat toisinaan olleet vähissä.

Tervetuloa unohtumattomaan enkeli-iltaan, jonka aikana voit kokea enkelten läsnäolon.

Lämmöllä TarjaEra Novan osoite:Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki
puh. 09 632 500
e-mail: eranova@eranova.fi

Nyt Ikiralla on entistä enemmän Nettikursseja!
Netti- ja etäkurssit ovat mukavia tapoja opiskella uusia asioita.
Olen itsekin opiskellut sillä tavoin ja pidin siitä, ettei aina tarvitse matkustaa jonnekin opiskelemaan. Joskus tuntuu vain siltä, että ihan rauhassa, itsekseen opiskelu, on kaikkein mukavinta.

Kirjoitin useimmat läsnäolokurssini nettikursseiksi, aiheista, jotka ovat minulle läheisiä. Osan kursseista myös äänitin, sillä ajattelin, että joku saattaisi mielummin kuunnella kuin lukea kurssikirjeet ja harjoitukset.

Ehkäpä sinua kiinnostaa tutustua kursseihini?

Aarrekartan Nettikurssi on nykyään uudistunut kokonaan ja kurssi kestää nykyään 5 viikkoa.

Aarrekartta Ohjaaja -kurssi on nykyisin täysin etäkurssi, mutta sen sisältö on sama kuin lähikoulutuksessakin ja se on yhtä täysipainoinen kuin aiemminkin. Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden jopa uuteen ammattiin.

Selväaistimisen perusteet Nettikurssi on ollut vuosia jo supersuosittu, sillä se opettaa sinut todella selvänäön, selväkuulon ja selvätunnon taitoihin.

Selväaistimisen Jatkokurssin Nettikurssi on on ehkä henkisesti vaativin kurssi, minkä olen pitänyt. Se mahdollistaa oppimaan muun muassa psyykkisesti selvänäkemään, -kuulemaan, kaukonäkemään ja kanavoimaan eri tavoin.

Chakrakurssilla opit tuntemaan kaikki 12 chakraa ja ennen kaikkea 7 peruschakraa. Kurssi on peruskurssi jokaiselle, joka ei tunne lainkaan chakroja tai joka tuntee vain jonkin verran chakrojen toimintaa. Nettikurssilla opit tuntemaan chakrat ja opit työstämään niiden parissa.

EFT -kurssit ovat nyt myös nettikursseina. EFT-menetelmän avulla voit vapautua ikävistä tunteistasi ja tuntea itsesi jälleen henkisesti vapaaksi. Ensimmäinen kurssi auttaa sinua yksinkertaisesti vapautumaan omista tunnesolmuistasi ja seuraavien kurssien jälkeen voit auttaa myös muita vapautumaan ei-toivotuista tunteista ja ajatuksista.

Energiahoidon perusteiden Nettikurssi on ollut kiitelty ja suosittu kurssi yksinkertaisen rakenteen ja selkeän oheistuksen ansiosta. Opit energiahoidon perusteet ja opit energiahoitamaan itseäsi ja läheisiäsi.
Energiahoidon Jatkokurssi1 antaa sinulle mahdollisuuden uuteen ammattiin. Opit lisää energiahoidosta ja opit muun muassa tekemään energiahoidon kaukohoitona.
Energiahoidon Jatkokurssi2 vahvistaa entisestään energiahoidon kykyäsi. Opit uusia erilaisia entistä vahvempia energiahoitotekniikoita. Kurssin päätteeksi on myös läsnäolokurssi.

Eläinkommunikoinnin Nettikurssi auttaa sinua kommunikoimaan eläinten kanssa ja ymmärtämään, mitä eläimet haluavat sanoa. Tämä Eläinkommunikoinnin Nettikurssi on todella pidetty kurssi.

Enkeli Nettikurssi, on klassinen, vuosia pitämäni enkelikurssi, joka on edelleen yhtä pidetty. Siinä opit tuntemaan enkelimaailman perusteet ja opit, miten saat yhtyeden enkeleihin.

Enkelihoitaja Nettikurssi on sama kurssi kuin yli kymmenen vuotta pitämäni läsnäolokurssi, mutta nyt kurssi on mahdollista oppia etäkurssina. Kurssi antaa sinulle myös mahdollisuuden uuteen ammattiin halutessasi.


Pyrimme edelleen pitämään niin korujen kuin kurssienkin hinnat mahdollisimman kohtuullisina, sillä tiedän, että on useita, joilla raha on tiukassa.
Minulla on ollut vuosien mittaan useita satoja kurssilaisia ja monet ovat ihmetelleet, miksi kurssini ovat niinkin edullisia kuin ovat. Osa on jopa ehdottanut, että minun pitäisi nostaa hintoja ollakseni uskottavampi.
Materialistinen käsityshän on, että ”mitä kalliimpi tuote, sitä parempi sen sisältö”.
Henkinen käsitys asioista on taas jotain aivan muuta.
Henkisellä tiellä kulkiessani, edellen maan päällä taivaltaessani, olen sitten yrittänyt pysyä siinä kultaisella keskitiellä.


Tervetuloa mukaan Ikiran kursseille !
Tarja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~