EFT - koulutus

Sinulle, joka haluat oppia
vapauttamaan itsesi kielteisistä tunteista
tai
haluat vain oppia auttamaan myös muita.EFT - tunteiden vapautusmenetelmä "Toimii usein silloin, kun muut keinot on jo käytetty."
Tämä energiahoidon menetelmä on suosittu myös lääkäreiden ja pykoterapeuttien keskuudessa helppoutensa ja tehokkuutensa vuoksi.


Seuraavien kurssien alkamisajankohdat näet täältä.
Voit ilmoittautua kurssille täällä.EFT -terapian perusteet, käsikirjan muodossa, ovat olleet kaikkien saatavilla jo pidemmän aikaan, mutta EFT -menetelmä ei todellakaan rajoitu ainoastaan tähän käsikirjan perustekniikkaan, vaan perustekniikan lisäksi siitä on kehitetty edelleen tehokkaita menetelmiä.

Jos olet lukenut EFT-oppikirjan tai katsonut netissä olevia videoita ja tehnyt sen mukaan harjoitteita, olet varmasti huomannut, että menetelmä ei aina toimikaan niin tehokkaasti kuin pitäisi.
Aivan samoin kuin ei autoakaan opi ajamaan kirjoja lukemalla, ei EFT-hoitomuotoakaan opi kirjasta lukemalla.

Gary Graig, joka alunperin "keksi" EFT -menetelmän, kehitti EFT- tekniikoita oman hoitotyönsä ohella. Samaten myös monet muut EFT-terapeutit ovat olleet kehittämässä perustekniikkaa eteenpäin.

Olen työskennellyt EFT :in parissa noin 10 vuotta ja opettanut sitä muille vuodesta 2010 lähtien. Sen vuoksi minulle onkin vuosien myötä kertynyt paljon käytännön kokemusta tämän hoitomuodon käytöstä, jonka jaan kursseillani kurssilaisilleni. Käytännön esimerkit, kun auttavat usein ymmärtämään opetetettavat asiat parhaiten.

EFT-kursseilla käymme läpi paitsi täydellisen perustekniikan, myös käytännössä hyviksi koetut lisätekniikat.

EFT - opiskelutasoja on kolme: Perustaso EFT1, jatkotaso EFT2 ja ammattilaistaso EFT3+EFT4.
Lisätekniikat, mitkä sisältyvät perustason jälkeisiin opiskeluosioihin, tehostavat EFT -hoitoa, lyhentävät sen kestoa ja ovat muun muassa suunnattu erilaisiin spesifisiin ongelmiin.


EFT1

EFT1 on tiivis peruskurssi, joka ei vaadi opiskelijalta etukäteistietoja tai -taitoja. Opit täydennetyn EFT -menetelmän perusteet ja sen, mihin hoitomuodon teho perustuu. Opit nimenomaan hoitamaan itseäsi ja vapautumaan erilaisista mahdollisista tunnesolmuistasi. Kuuntelemalla kehoasi ja sen tarpeita voit kokea, miltä tuntuu vapautua asioista, joista haluat päästää irti.
Koulutukseen kuuluu EFT -menetelmän perusteena oleva teoriatieto, käytännön harjoitukset ja yksilöllinen opetus.
EFT1-nettikurssi kestää 5 viikoa.
EFT1-läsnäolokurssi kestää 6 tuntia.

EFT2

EFT2 on jatkokurssi ja edellyttää EFT:in peruskurssin (EFT1) tietoja ja osaamista.
Kurssi syventää EFT- hoitomuodon perustason tietoja. Kurssilla opitaan uusia EFT:in soveltamis- ja työskentelytapoja. Käymme esimerkiksi läpi sen, miten EFT-menetelmä voi auttaa laihduttamisessa sekä omanarvontunnon, stressin ja jännittämisen ongelmissa. Opit myös, miten EFT-hoito puhelimitse tapahtuu sekä sen, milloin EFT:iä ei pidä käyttää.
EFT2-nettikurssin kestää 5 viikoa.
EFT2-läsnäolokurssi kestää 6 tuntia.

EFT1- ja EFT2 -kurssien jälkeen voit tehdä EFT-hoitoja vaikka ammatiksesi.

EFT3

EFT3 on ammattilaistason kurssi, joka edellyttää EFT:in jatkotason opintoja (EFT2) sekä vähintään puoli vuotta EFT- hoitojen tekoa.
Opit kurssilla ryhmähoidon teon sekä EFT -menetelmän käytön muun muassa ihmissuhdeongelmissa sekä muita tärkeitä EFT-käytön mahdollisuuksia. Kurssilla käydään lävitse myös EFT -henkisen kasvun erityisosio sekä "EFT selkäkivun hoidossa".
EFT3-nettikurssin kestää 5 viikkoa.
EFT3-läsnäolokurssi kestää 6 tuntia.

EFT4

EFT4 on yhteenvetokurssi, joka edellyttää EFT1- EFT2- ja EFT3- kursseja.
Kurssilla kerrataan EFT-hoidon teko (EFT1 - EFT3), käsitellään EFT-hoidon erityistapauksia sekä opitaan ”ylimääräisiä” naputtelupisteitä. Käydään läpi myös "Naputtelemalla vauraaksi"- opetusosio.
EFT4-läsnäolokurssi kestää 5 tuntia.Jokaiseen koulutusosioon kuuluu yksilöllinen opetus ja harjoittelu sekä kurssikirja ja kurssitodistus.
Osallistuessasi kurssille voit jo ennen kurssia halutessasi saada alkuperäisen Gary Graigin kirjoittaman EFT - manuaalin.

Tervetuloa EFT- kurssille !


Kurssit ovat pääsääntöisesti nettikursseja.
Läsnäolokurssit ovat Helsingissä, jollei muuta ole mainittu.
Ilmoittaudu haluamallesi kurssille sähköpostilla täältä .


Tarja Miettinen