EFT
TERAPEUTTIKOULUTUS

Sinulle, joka haluat kouluttautua
tunteiden vapauttamisen ammattilaiseksi
tai
haluat vain oppia auttamaan itse itseäsi.EFT - tunteiden vapautusmenetelmä- on herättänyt ansaitusti laajaa mielenkiintoa helppoutensa ja tehokkuutensa vuoksi.
Niinpä ei ole ihme, että yhä useammat hoitajat haluaisivat oppia auttamaan sillä hoidettaviaan.

EFT -terapian perusteet, käsikirjan muodossa, ovat olleet kaikkien saatavilla jo pidemmän aikaan, mutta EFT -menetelmä ei todellakaan rajoitu ainoastaan tähän käsikirjan perustekniikkaan, vaan perustekniikan lisäksi siitä on kehitetty edelleen tehokkaita menetelmiä.

Jos olet lukenut EFT-oppikirjan tai katsonut netissä olevia videoita ja tehnyt sen mukaan harjoitteita, olet varmasti huomannut, että menetelmä ei aina toimikaan niin tehokkaasti kuin pitäisi.
Aivan samoin kuin ei autoakaan opi ajamaan kirjoja lukemalla, ei EFT-hoitomuotoakaan opi kirjasta lukemalla.

Gary Graig, joka alunperin "keksi" EFT -menetelmän, kehitti EFT- tekniikoita oman hoitotyönsä ohella. Samaten myös monet muut EFT-terapeutit ovat olleet kehittämässä perustekniikkaa eteenpäin.

Olen työskennellyt EFT :in parissa noin 10 vuotta ja opettanut sitä muille vuodesta 2010 lähtien. Sen vuoksi minulle onkin vuosien myötä kertynyt paljon käytännön kokemusta tämän hoitomuodon käytöstä, jonka jaan kursseillani kurssilaisilleni. Käytännön esimerkit kun auttavat usein ymmärtämään opetetettavat asiat parhaiten.

EFT-kursseilla käymme läpi paitsi täydellisen perustekniikan, myös käytännössä hyviksi koetut lisätekniikat.

EFT - opiskelutasoja on kolme: Perustaso EFT1, jatkotaso EFT2 ja ammattilaistaso EFT3+EFT4.
Lisätekniikat, mitkä sisältyvät perustason jälkeisiin opiskeluosioihin, tehostavat EFT -hoitoa, lyhentävät sen kestoa ja ovat muun muassa suunnattu erilaisiin spesifisiin ongelmiin.

EFT -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia EFT -terapia- menetelmän "kannesta kanteen" opettajan ohjauksessa. Koulutus on henkilökohtaista yksityis- tai pienryhmäopetusta.

EFT1

EFT1 on tiivis peruskurssi, joka ei vaadi opiskelijalta etukäteistietoja tai -taitoja. Opit täydennetyn EFT -menetelmän perusteet ja sen, mihin hoitomuodon teho perustuu. Opit nimenomaan hoitamaan itseäsi ja vapautumaan erilaisista mahdollisista tunnesolmuistasi. Kuuntelemalla kehoasi ja sen tarpeita voit kokea, miltä tuntuu vapautua asioista, joista haluat päästää irti.
Koulutukseen kuuluu EFT -menetelmän perusteena oleva teoriatieto, käytännön harjoitukset ja yksilöllinen opetus.
Kurssin kesto 6 tuntia.

EFT2

EFT2 on jatkokurssi ja edellyttää EFT:in peruskurssin (EFT1) tietoja ja osaamista.
Kurssi syventää EFT- hoitomuodon perustason tietoja. Kurssilla opitaan uusia EFT:in soveltamis- ja työskentelytapoja. Käymme esimerkiksi läpi sen, miten EFT-menetelmä voi auttaa laihduttamisessa sekä omanarvontunnon, stressin ja jännittämisen ongelmissa. Opit myös, miten EFT-hoito puhelimitse tapahtuu sekä sen, milloin EFT:iä ei pidä käyttää.
Kurssin kesto noin 6 tuntia.

EFT1- ja EFT2 -kurssien jälkeen voit tehdä EFT-hoitoja vaikka ammatiksesi.

EFT3

EFT3 on ammattilaistason kurssi, joka edellyttää EFT:in jatkotason opintoja (EFT2) sekä vähintään puoli vuotta EFT- hoitojen tekoa.
Opit kurssilla ryhmähoidon teon sekä EFT -menetelmän käytön muun muassa ihmissuhdeongelmissa sekä muita tärkeitä EFT-käytön mahdollisuuksia. Kurssilla käydään lävitse myös EFT -henkisen kasvun erityisosio sekä "EFT selkäkivun hoidossa".
Kurssin kesto 6 tuntia.

EFT4

EFT4 on yhteenvetokurssi, joka edellyttää EFT1- EFT2- ja EFT3- kursseja.
Kurssilla kerrataan EFT-hoidon teko (EFT1 - EFT3), käsitellään EFT-hoidon erityistapauksia sekä opitaan ”ylimääräisiä” naputtelupisteitä. Käydään läpi myös "Naputtelemalla vauraaksi"- opetusosio.
Kurssin kesto 6 tuntia.


Yhden koulutusosion hinta 110 eur, sisältää alv 24%.
Jokaiseen koulutusosioon kuuluu yksilöllinen opetus ja harjoittelu sekä kurssikirja ja kurssitodistus.
Osallistuessasi kurssille voit jo ennen kurssia halutessasi saada alkuperäisen Gary Graigin kirjoittaman EFT - manuaalin.

Tervetuloa EFT- kurssille !


Kurssit ovat pääsääntöisesti Helsingissä, jollei muuta ole mainittu.
Ilmoittaudu haluamallesi kurssille sähköpostilla täältä .


Tarja Miettinen