EFT - koulutus

Sinulle, joka haluat oppia
vapauttamaan itsesi kielteisistä tunteista
tai
haluat vain oppia auttamaan myös muita.EFT - tunteiden vapautusmenetelmä "Toimii usein silloin, kun muut keinot on jo käytetty."
Tämä energiahoidon menetelmä on suosittu myös lääkäreiden ja psykoterapeuttien keskuudessa helppoutensa ja tehokkuutensa vuoksi.


EFT1 - koulutusaineisto:

- EFT1 -kurssikirja äänitteinen sekä niihin liittyvät tehtävät (+tehtävien mallivastaukset) sähköpostitse.
- Alkuperäisen Gary Craigin EFT -käsikirjan sähköpostitse sekä
- Gary Craigin alkuperäinen engl. DVD 1-sarja, joka näyttää selkeästi, kuinka alkuperäisiä EFT -menetelmiä käytetään kaikenlaisissa todellisissa tilanteissa ja asioissa. (6 DVD + cd) postitse.

Hinta 120 eur (ilman DVD-sarjaa 98 eur)

EFT2 - aineisto:

- EFT2 -kurssikirja äänitteinen sekä niihin liittyvät tehtävät (+tehtävien mallivastaukset) sähköpostitse.
- Alkuperäisen EFT -käsikirjan sähköpostitse sekä
- Gary Craigin alkuperäinen engl. DVD 2 -sarja, joka näyttää selkeästi, kuinka muita alkuperäisiä EFT - menetelmiä voidaan käyttää erilaisissa todellisissa tilanteissa ja asioissa. (7 DVD + cd) postitse.

Hinta 130 eur (ilman DVD-sarjaa 100 eur)Nämä Ikiran omat EFT1 ja EFT2-koulutusaineistot sekä alkuperäisen EFT-koulutusaineiston avulla voit oppia hoitaman sekä itseäsi että myös muita EFT-menetelmällä. Sinun ei tarvitse opetella EFT-menetelmää lähiopetuksessa, sillä kurssilaiseni ovat aina todenneet, että varsinainen oppiminen tapahtuu vasta kotona.

Lukemalla / kuuntelemalla EFT-koulutusaineiston, tekemällä harjoitukset sekä katselemalla alkuperäisiä EFT-koulutusvideoita käyt läpi paitsi täydellisen perustekniikan, myös käytännössä hyviksi koetut lisätekniikat.

Olen työskennellyt EFT :in parissa noin 14 vuotta ja opettanut sitä muille vuodesta 2010 lähtien. Sen vuoksi minulle onkin vuosien myötä kertynyt paljon käytännön kokemusta tämän hoitomuodon käytöstä. Käytännön esimerkit kun auttavat usein ymmärtämään opetettavat asiat parhaiten.

En pidä enää varsinaisia EFT-kursseja, mutta haluan antaa muille kaiken sen saman Gary Craigin luoman EFT-materiaalin, joiden kautta opin itse aikoinaan alkuperäisen EFT -menetelmän. Tein vuosia todella uskomattoman tehokkaita EFT-hoitoja ja siksi haluaisin opettaa tämän menetelmän myös muille.
Saat myös samat EFT-oppikirjat, jotka annoin lähikurssilla EFT - kurssilaisilleni, nyt sähköpostiisi sekä myös äänitteinä.
Voit kuunnella EFT-äänikirjaasi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Kuuntelemalla EFT-äänikirjaa voit tuntea lähes olevasi kurssillani ja voit kuunnella EFTin opetuksia, milloin vain, silloin kun sinulla itselläsi on aikaa. Lisäksi saat myös kurssiharjoituksia, joiden kautta opit tekemään EFT -hoitoja.

Voit oppia tämän alkuperäisen EFT-menetelmän:
- kuuntelemalla/ lukemalla EFT-kurssikirjat
- lukemalla alkuperäisen EFT-käsikirjan
- katselemalla alkuperäisiä EFT -menetelmiä videoiden kautta
- sekä tekemällä itse monipuolisia EFT -harjoituksia


Gary Graig, joka alunperin "keksi" EFT -menetelmän, kehitti EFT- tekniikoita oman hoitotyönsä ohella.

EFT - opiskelutasoja on kolme: Perustaso EFT1, jatkotaso EFT2 ja ammattilaistaso EFT3.
Lisätekniikat, mitkä sisältyvät perustason jälkeisiin opiskeluosioihin, tehostavat EFT -hoitoa, lyhentävät sen kestoa ja ovat muun muassa suunnattu erilaisiin spesifisiin ongelmiin.


EFT1

EFT1 on tiivis peruskurssi, joka ei vaadi opiskelijalta etukäteistietoja tai -taitoja. Opit täydennetyn EFT -menetelmän perusteet ja sen, mihin hoitomuodon teho perustuu. Opit nimenomaan hoitamaan itseäsi ja vapautumaan erilaisista mahdollisista tunnesolmuistasi. Kuuntelemalla kehoasi ja sen tarpeita voit yhdessä akupunktiopisteiden stimuloinnin kanssa yhdistettynä tunnetietoisuuteesi vapautua asioista, joista haluat päästää irti.
Koulutukseen kuuluu EFT -menetelmän perusteena oleva teoriatieto, käytännön harjoitukset ja videot aidoista tilanteista, miten ongelmat saadaan ratkaistua.

EFT2

EFT2 on jatkokurssi ja edellyttää EFT:in peruskurssin (EFT1) tietoja ja osaamista.
Kurssi syventää EFT- hoitomuodon perustason tietoja. Kurssilla opitaan uusia EFT:in soveltamis- ja työskentelytapoja. Käymme esimerkiksi läpi sen, miten EFT-menetelmä voi auttaa laihduttamisessa sekä omanarvontunnon, stressin ja jännittämisen ongelmissa. Opit myös, miten EFT-hoito puhelimitse tapahtuu sekä sen, milloin EFT:iä ei pidä käyttää.
Tähän koulutukseen kuuluu lisäksi käytännön harjoitukset sekä videot nyt erilaisista ongelmallisista tilanteista ja miten ne ratkaistaan.

EFT1- ja EFT2 -kurssien jälkeen voit tehdä EFT-hoitoja vaikka ammatiksesi.

Tervetuloa EFT- opiskeluun !Tarja Miettinen