ENERGIAHOITO - KOULUTUKSET
Ammattitaidolla, sydämellä ja järjelläOpiskele itsellesi uusi ammatti
tai
hanki hoitotyöhösi uusia "hoitotyökaluja".

Voit tulla opiskelemaan myös
pystyäksesi hoitamaan itseäsi
sekä auttaaksesi läheisiäsi.
Energiahoito on hyvinvoinnin perustaito.


REIKI on ehkä tunnetuin energiahoidoista. Hoito on tasapainottava ja kokonaisvaltainen energiahoito.

EFT on tunteiden vapautusmenetelmänä tunnettu hoitomuoto. EFT auttaa tehokkaasti erilaisten tunnelukkojen aukaisuissa ja irtipäästämisissä, mutta myös erilaisten tunteista johtuvien fyysisten ongelmien hoidoissa.

ENKELIHOITO tasapainottaa, antaa voimaa ja rauhoittaa. Hoito avaa ja aktivoi usein myös henkistä kehitystä.

ENERGIAHOIDON NETTIKOULUTUS antaa sinulle useita erilaisia tapoja tehdä tehokas energiahoito. Koulutuksen aikana käydään lävitse joitakin muun muassa sekä Reikin, Quantum Touchin ja Access Bars:in hoitomenetelmiä.

UUDEN AJAN AMMATIT Antavat sinulle mahdollisuuden tehdä mielekästä ja entistä antoisampaa työtä joko osa-aikaisesti tai vaikkapa päätoimisestikin.


Seuraavien energiahoitokurssien ajankohdat näet täältä.
Lue, mitä energiahoito oikeastaan on?Yleistietoa koulutuksista :
Tämän päivän yhä teknistyvämmässä maailmassa vaihtoehtoiset, täydentävät hoitomuodot kiinnostavat entistä useampaa. Varsinkin kun yhä useammat ovat kokeneet joko itse tai läheisensä kautta, että nämä ns. pehmeät hoitotavat voivat auttaa aivan uskomattomilla tavoilla.

Voit opiskella itsellesi vaihtoehtokoulutuksen piiristä uuden ammatin tai hankkia hoitotyöhösi uusia "työkaluja", ts. uusia toimivia menetelmiä omien hoitomenetelmiesi rinnalle.

Kaikki eivät kuitenkaan halua lähteä opiskelemaan energiahoitoja ammatikseen, vaan haluaisivat oppia energiahoitoja auttaakseen itseään ja läheisiään. Toisaalta joitakuita kiinnostaa vain oppia tietämään omakohtaisesti, mitä energiahoidot oikein ovat, ja jotkut näkevät energiahoidot henkisen kehittymisensä polkuna.

Pitämäni koulutukset ovat sekä heitä varten että myös ammattilaisia varten.
Olen itse opiskellut laaja-alaisesti erilaisia energiahoitoja ja opiskelen jatkuvasti uutta. Viimeisimpiin omiin koulutuksiini kuuluu mm. syvärentoutus, regressio-ohjaus sekä solukeskeinen energiahoito.

Olen valinnut omaan koulutuspakettiini sellaisia kursseja, joista tiedän todella olevan hyötyä koulutettavilleni. Mottoni järjestämissäni koulutuksissa on, että jokainen kurssilaiseni oppii opettamani asiat niin teorian osalta kuin käytännössäkin.

Olen pitänyt energiahoitajakoulutuksia vuodesta 2006 lähtien. Se, että moni kurssilaiseni on käynyt kaikki järjestämäni koulutukset, puhuu puolestaan.

Koulutusryhmäni ovat yleensä pieniä, sillä haluan, että jokainen kurssilaiseni saa mahdollisimman yksilöllisen ja perusteellisen koulutuksen. Samaten jokaiseen kurssiini kuuluu itse kirjoittamani kurssikirja, jotta koulutuksessa ei mene aikaa yleisten muistiinpanojen tekemiseen, vaan voimme keskittyä asioiden opetteluun ja käytännön harjoitteluun.

Koulutuksen jälkeenkin olen kurssilaisteni tukena ongelmallisissa hoitotilanteissa, minkä lisäksi järjestän maksuttomia hoitoiltoja ja tapaamisia kurssilaisilleni.

Tervetuloa energiahoitokurssille !

Kurssihinnaston näet napsauttamalla tästä.
Seuraavien energiahoitokurssien ajankohdat näet täältä.Huomaathan! Vaikka energiahoidot ovatkin usein erittäin tehokkaita erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden lieventäjinä, ne eivät kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten täydentävät hoitomuodot, joihin energiahoidotkin kuuluvat, toimivatkin juuri lääketieteellisen hoidon tukena. Koska energiahoidot saattavat nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkäriisi koskien mahdollista sairauttasi.