Enkelikortit

Enkelikorttien kautta voit tuntea enkelten läsnäolon selvemmin ja ne voivat myös opastaa sinua henkisellä tielläsi. Vaikka enkelit eivät koskaan ratkaise ongelmiasi, voit saada  enkelikorttien kautta uuden näkökulman asioihin.
Enkelit auttavat meitä aina tarvitessamme apua, mutta aina emme osaa kuunnella heidän neuvojaan. Yksi keino on silloin käyttää enkelikortteja apuna. Ne puhuttelevat meitä usein syvästi.

Käytän itse enkelikortteja esimerkiksi enkelikursseillani ja olen usein nähnyt, kuinka pienet enkeli- kortit auttavat ihmisiä heidän omassa elämässään eteenpäin.


Oman Enkelisi Viestikortit
ovat tarkoitetut sinulle,
joka haluat oppia saamaan yhteyden
Omaan Enkeliisi.Oman Enkelisi Viestikortit ovat matkaoppaanasi matkallasi
Oman Enkelisi kanssa.

Sain ne kerran omalta enkeliltäni kysyessäni, miten parhaiten voisin auttaa muita ihmisiä saamaan yhteyden enkeleihin.


Korttien kautta enkelit ovat vahvasti kanssasi 21 päivän ajan neuvoen ja ohjaten sinua arkielämässäsi. Kortti kortilta ja päivä päivältä voit kokea, miten Enkelisi neuvoo ja tukee sinua elämässäsi.

Jo vanhastaan tiedetään, että mihin tahansa syvälliseen henkiseen muutokseen kuluu vähintään 21 vuorokautta. Siksi myös Oman Enkelisi Viestikortteja on pakassa 21 ja niissä jokaisessa on oma viestinsä sinulle.

Voit käyttää Oman Enkelisi Viestikortteja monella eri tavalla, myös tavallisten enkelikorttien tapaan kysyäksesi enkeleiltä siitä, mikä mieltäsi painaa.
Korttien mukana on ohjeet siitä, miten voit kahdeksalla eri tavalla käyttää näitä enkelikortteja.

Kortit ovat pieniä, noin pankkikortin kokoisia, jotta voit pitää päivän kortin aina mukaasi. Korteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä kasvipohjaisia värejä ja ne on valmistettu Suomessa. Kortit ovat kauniissa samettipussissa.
Korttipakan hinta 20 eur (sis postikulut) 

Oman Enkelisi Viestikortit ovat olleet todella suosittuja ja niistä on tällä hetkellä myynnissä jo 5. painos.

Voit tilata omat Enkelikorttisi sähköpostilla yhteystiedot-sivulta
tai soittamalla 050 4314966/ Tarja Miettinen