Quantum Touch® -
Läpimurto energiahoidon alalla


 Mitä Quantum Touch on?
Quantum Touch eli kvanttikosketushoito (kutsutaan myös kvanttihoidoksi) on energiahoitomuoto, joka on ainutlaatuinen niin hoidon tuloksien suhteen kuin tekniikaltaankin.
 QT- hoito?
Hoitotulokset hämmästyttävät usein myös hoitajia, sillä kehon oma paranemiskyky on uskomattoman tehokas, kun se saadaan aktivoitua.
Lue oheisesta hoito-linkistä, miten eri tavoin Quantum Touch voi auttaa voimaan paremmin.
 QT- koulutus
Quantum Touch:in oppii jokainen, sillä se on opittavissa oleva menetelmä tai tekniikka. Sitä voi pitää samanlaisena perustaitona kuin vaikkapa uimataitoa. Sen avulla pystyt auttamana niin itseäsi kuin läheisiäsikin tarvitessa.
 Kokemuksia hoidosta ja koulutuksesta
Hoito ja kehon paraneminen perustuu värähtelytaajuuden kohoamiseen hoidettavassa kohdassa ja kehon oman paranemisprosessin aktivoitumiseen.
Tervetuloa Quantum Touch® -hoitoon tai kurssille !
Täältä löydät Suomen kvanttihoitajat ja kouluttajatHuomaathan! Vaikka Quantum Touch saattaa olla erittäinkin tehokas täydentävä hoitokeino erilaisten fyysisten oireiden lieventäjänä (kuten esimerkiksi erilaisten kiputilojen), se ei kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten Quantum Touch toimiikin juuri lääketieteellisen hoidon tukena.
Koska Quantum Touch saattaa nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkärisi kanssa koskien mahdollista sairauttasi.