REIKIKOULUTUS

Usui Reiki - hyvinvoinnin ja henkisen kehityksen edistäjä


Reiki on klassisen itsehoidon ja energiahoidon menetelmä, joka perustuu ajatukseen siitä, että olemme yhtä Kaikkeuden kanssa ja meillä on mahdollisuus elää ja toimia sen kanssa harmoniassa, tasapainossa. Energiahoidot, jotka lasketaan niin sanottuihin vaihtoehto-hoitoihin, ovat todellisuudessa vuosituhansia vanhoja hoitomuotoja.

Alkuperäinen Reiki-koulutus jakautuu kolmeen eri jaksoon eli kurssiin:

REIKI 1

REIKI 2

REIKI 3

Tietoa Reikikursseista

Kokemuksia Reiki-kursseista

Tietoa Reiki-hoidoista


Tutustumalla Reikiin voit kokea jotain ainutlaatuista !
Tervetuloa kurssille!


Seuraavien Reiki-kurssien ajankohdat näet täältä.Tietoa Reikistä : 

Reiki-energiahoidon "isä" on 1900-luvun alkupuolella elänyt  japanilainen Mikao Usui. Hän kehitti Reiki-menetelmän ja aloitti sen järjestelmällisen opettamisen. Reiki onkin nykyisin levinnyt ympäri koko maailman ja siitä on varsinkin länsimailla kehitetty erittäin monia erilaisia muunnoksia. 

Reikin suuri suosio perustuu pitkälti siihen, että sen oppiminen ja käyttö on helppoa, mutta kuitenkin tehokasta. Koska Reiki ei perustu mihinkään tiettyyn uskontoon tai elämänkatsomukseen, se antaa jokaiselle mahdollisuuden omaan henkiseen kasvuun hänen omilla ehdoillaan.

Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainotilaa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, sairautena, masentuneisuutena jne, mutta sen avulla voimme myös edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa.

Meillä kaikilla on synnynnäinen kyky parantaa ja käyttää elämänenergiaa. Siksi Reikin käytön oppii jokainen. 

Tervetuloa Reikikurssille!
Seuraavien Usui Reiki -kurssien ajankohdat ja hinnat näet täältä.

Kurssini ovat pääsääntöisesti Helsingissä, jollei muuta ole mainittu. Edellä olevien kurssien lisäksi pidän Reikikursseja myös erikseen sovittavina aikoina, esimerkiksi arki-iltaisin ja -päivisin.
Kurssilaisillani on lisäksi mahdollisuus osallistua maksuttomille toisille vastaaville Reiki-kursseille, mikäli kurssilla on vapaita kurssipaikkoja.

Lisätietoa tästä mahdollisuudesta saat sähköpostitse tai soittamalla. Ilmoittaudu haluamallesi kurssille tai varaa aikasi reikihoitoon sähköpostilla täältä tai soittamalla minulle.


Tarja Miettinen
Usui Reiki Master