USUI REIKI 3 -KOULUTUS

Shinpiden, mysteeritaso, opettajataso


Tämä kurssi on Mikao Usui Reikin korkein aste.

Saat käyttöösi Reikin Master –symbolin ja sinulla on mahdollisuus valmistumisesi jälkeen opettaa kaikkia kolmea Reiki-astetta. Tämä on kuitenkin vain mahdollisuutesi. Useimmat suorittavat tämän asteen opinnot oman henkisen kasvunsa vuoksi.
Koska haluan opettaa jokaista riittävän yksilöllisesti, pidän Reiki3- opetusryhmät tavallistakin pienempinä. Opiskeluun kuuluu myös opittujen asioiden kertausta, sillä opettajana tiedän, että kertaamalla, itse tekemällä ja harjoittelemalla oppii parhaiten.


Reiki 3-tason opiskelu rytmittyy 4 jaksoon, kolmeen lähiopiskelu- viikonloppuun ja yhteen kertauspäivään TAI kerran kuussa pidettävään opintopäivään. Opiskelu kestää noin vuoden ja lähiopetusjaksojen välissä opiskelijan on tarkoitus opiskella itsenäisesti edellisenä viikonloppuna / jaksolla opetetut asiat. Lisäksi opiskelija saa opetusjaksojen aikana henkilökohtaisia tehtäviä sekä mahdollisuuden osallistua eri reikikursseille. Lähiopetus tapahtuu Helsingissä.

Kurssin sisältö

    • Saat Reiki 3- tason vihkimyksen Master-symbolin käyttöösi
    • Opit Reiki Master-symbolin syvemmän merkityksen ja opit, kuinka sitä käytetään
    • Symbolin käytännön harjoittelu
    • Perehdyt eri Reiki-asteiden vihkimysten tekemiseen sekä teoriassa että käytännössä 
    • Vihkimysten symbolismin syvempi merkitys 
    • Intuitiivisen hoidon merkitys ja harjoittelu 
    • Mikao Usuin antamia neuvoja Reiki-hoidoista
    • Opastus opetustyöstä yleensä ja miten toimia Reiki-opettajana 
    • Kirjallinen kurssimateriaali, Reiki3-kurssikirjat (2 kpl) 
    • Ohjeet miten voit parhaiten hyödyntää Reiki 3-kurssin opetusta kurssin jälkeen 
    • Todistus Mikao Usuin Ryohon Reikin 3 – koulutuksen käynnistä / Reiki Master -diplomi 
    • Suoritettuasi Reiki3-koulutuksen sinulla on oikeus ja tarvittavat taidot opettaa ja vihkiä muita Reikin käyttöön Reiki 1 tasolta Reiki Masteriksi saakka 

    Kurssiin kuuluu kaksi selkeää ja perusteellista Reiki3-kurssikirjaa, opetus harjoitteluineen, Reiki Master-viritys, todistus kurssin suorittamisesta, alvilliset kuitit kurssimaksuista, kevyet lounaat/välipalat.
    Halutessasi ilmoittautua Reiki3-koulutukseen ota yhteyttä sähköpostilla tai soita, niin jutellaan lisää. Yhteystietoni löydät täältä 

    Reiki-kurssien hinnat
    Kurssiaikataulut    Reiki3 ja lisäopiskelu 

    Reiki3 -kurssiin on mahdollisuus liittää myös henkiseen opetustyöhön liittyvä laajempi aihekokonaisuus.

    Tällöin käsittelemme kurssilla Reiki3-opetuksen ohella myös muita henkisen kasvun traditioita ja tekniikoita. Esimerkiksi astrologian, numerologian, teosofian, Kalevalan, meditaation, erilaisten meditaatioiden ohjaamisen, tietoisen läsnäolon sekä syvärentoutuksen ja regressioterapian alkeet käydään läpi.

    Näiden lisäksi tutustumme myös vanhaan intialaiseen Veda-kirjallisuuteen pintapuolisesti samaten kuin aivoaaltojen frekvenssien merkitykseen. Myös tarotkorttien ja heilureiden käytön voimme käydä läpi. Halutessasi saat käyttöösi myös muita kuin Reiki-symboleita.
    Kurssin lisämateriaalin laajuus riippuu paljolti opiskelijasta itsestään.
    Kurssilla voidaan käsitellä myös yrittäjäksi ryhtymistä sekä yrittäjänä toimimista.

    Lisäopiskelu on kuitenkin vain Reiki-opetuksen lisänä olevaa opiskelua. Mikäli otat kaikki lisäopiskelumoduulit, on opiskelusi kylläkin lähes päätoimista.

    Miksi sitten tarjoan Reiki3-opiskelun lisänä lisäopiskelumoduuleita?
    Koska Reiki-opettajana ohjatessasi muita ihmisiä henkiselle tielleen, oma mahdollisimman laaja-alainen tietämys erilaisista henkiseen kasvuun liittyvistä ilmiöistä on tarpeen. Tästä syystä myös useimmat Reiki-opettajiksi aikovista ovatkin valinneet tämän mahdollisuuden opiskella laaja-alaisemmin henkisen tien monimuotoisuutta.
    Mahdollinen lisäopetus maksaa 25€ (sis.alv 24%)  / moduli.
    Lisäopetus tapahtuu erikseen Reiki3-opetuksesta, esimerkiksi kurssiviikonloppuna perjantai-iltana ja Reiki-kurssipäivän päätyttyä.
    ----------------------------------
    Vaikka Reiki3-kurssi on ryhmäkurssi, se on kuitenkin mahdollisimman yksilöllinen ja sisältää paitsi yllä mainitut asiat myös henkisen kasvusi kannalta oleellisia asioita.
    Kurssisi aikana teemme luonnollisesti yhteistyötä, mutta myös kurssin jälkeen autan ja neuvon sinua aina tarvitessasi. Halutessasi tulen esimerkiksi mahdollisuuksien mukaan tukihenkilöksi ensimmäiselle omalle reikikurssillesi.

    Mikao Usuin, Reikin perustajan mukaan Reikin tulisi olla mahdollisimman monen ulottuvilla. Siksi pyrin pitämään kurssieni hinnat kohtuullisina jokaiselle.

    Seuraavien Reiki-kurssien päivämäärät näet Kurssikalenterista