REIKI1- äänikirja

Tämä on Mikao Usui Reiki1 -energiahoidon peruskurssin  äänioppikirja.

Äänitin sen sinua varten.
Sama oppikirja, jota käytän Reiki1- kursseillani, on nyt saatavana sekä äänikirjana CD:nä että sähköpostiisi äänitteenä .
Voit kuunnella Reiki1-äänikirjaasi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Kuuntelemalla Reiki1-äänikirjaa voit tuntea lähes olevasi kurssillani ja voit kuunnella Reiki1:n opetuksia milloin vain, silloin kun sinulla on aikaa. 

Tämän äänikirjan avulla voit helposti sekä opiskella että kerrata Reiki1-kurssin opetukset. Reiki1-virityksen saadaksesi sinun tulee kuitenkin käydä Reiki1-kurssi.

Voit kuunnella Reiki1-opetuksia aktiivisesti opiskellen tai tausta-äänenä, niin että nämä opetukset iskostuvat alitajuntaasi.
Reiki1-cd:n mukana on myös kuvat reikihoidon käsien otteista.
Voit opiskella näitä Reikin kädenotteita esimerkiksi kuuntelemalla ohjeita samalla, kun hoidat tai harjoittelet hoitamista. 
Useasti kysytyt Reiki- meditaatiot ovat nyt myös mukana äänitettyinä.

Reiki1 -kirjaäänitteen saat siis nyt myös netistä, jolloin voit kuunnella äänitettä suoraan vaikka älykännykkäsi tai tabletin / tietokoneen kautta.


Reiki1-cd

Reiki1-äänikirjan hinta on 25eur (sis alv)
Lähetyskulut sisältyvät hintaan.

Voit tilata oman Reiki1 -äänikirjasi sähköpostilla yhteystiedot-sivulta
tai soittamalla 
050 431 4966/ Tarja Miettinen

Lähetämme Reiki1 cd:n postiisi tai e-kirjan sähköpostiisi maksusuorituksen näkyessä tilillämme tai lähetettyäsi meille tilisiirrostasi tositteen. 

Ps. Tarkoituksenani on myöhemmin tehdä myös Reiki2- ja mahdollisesti Reiki3-oppikirjat äänikirjoina. Kaikkien äänikirjojen määrä tulee olemaan rajoitettu.

                     Tarja