REIKI 1 ja REIKI2 VERKKOKURSSITOlen pitänyt Reiki-kursseja vuodesta 2006 lähtien. Ensimmäisinä Reiki-opettajavuosinani pidin kursseja lähes joka viikonloppu, mutta vuosien myötä kurssiaikatauluni on harventunut. Yhä vielä Reiki on kuitenkin minulle tärkeä, sillä tiedän, miten paljon sen avulla voi auttaa itseään ja muita.

Opetan Usui Reikiä eli Mikao Usuin opettamaa perinteistä Reikiä nykyään etäkurssina. Minulle Reiki merkitsee Usui Reikin mukaisesti energiahoidon ohella ennen kaikkea henkisen kehittymisen mahdollisuutta ja siksi pidän Reiki -opetustani mahdollisemamn hyvänä voidakseni taata jokaiselle riittävän henkilökohtaisen opetuksen. Tämä mahdollistaa sen, että opit kurssin aikana käyttämään Reiki -energiaa tietoisesti ja tehokkaasti.

Reiki1 ja Reiki2 nettikurssit, voit helposti sekä opiskella että kerrata Reiki1 ja Reiki2 -kurssien opetukset. Tämä on sama oppikirja, jonka olen tehnyt Reiki1 ja Reiki2- kurssilaisilleni, joka on nyt saatavana muun muassa äänikirjana sähköpostiisi.
Reiki -nettikurssit löydät täältä

Ensimmäinen taso, REIKI 1 on peruskurssi, joka on useimmille riittävä. Reiki1 peruskurssin aikana opit hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi.

Toinen taso, REIKI 2 Syventää taitoasi käyttää Reikienergiaa muun muassa kolmen Reiki-symbolin avulla ja opettaa sinua hoitamaan entistä tietoisemmin ja kattavammin sekä ihmisiä että tilanteita.

Voit ilmoittautua haluamallesi kurssille täällä.