Selväaistimisen Jatkokurssi


Tämä Selväaistimisen 2.tason Nettikurssi perustuu aiemmin käymäsi Selväaistimisen peruskurssin tietoihin ja taitoihin.
Kurssin tarkoituksena on, että opit seuraavan asteen selväaistimista, toisin sanoen opit avautumaan henkisistä lähtökohdista käsin psyykkiseen selväaistimiseen.

Seuraavien kurssien alkamisajankohdat näet täältä
Voit ilmoittautua kurssille sähköpostilla täältä

aistiharha.jpgTarkemmin kurssista:

Tämä Selväaistimisen 2.tason Nettikurssi edellyttää, että olet käynyt ja opetellut Selväaistimisen peruskurssin tiedot ja taidot. Lisäksi tämä kurssi edellyttää, että tunnet chakrat ja osaat hoitaa, tasapainottaa ja myös aktivoida omat chakrasi. Jollet jostain syystä osaisi sitä vielä, ehdotan, että käyt ensinnä vaikkapa Chakra Nettikurssin.

Tämä Selväaistimisen jatkokurssi kurssi kestää 8 viikkoa.
Kurssin aikana saat kurssilaisena joka viikko kurssikirjeen, joka sisältää tietoa ja harjoitteluohjeita, miten voit kehittää selväaistimisen kykyjäsi. Kurssikirjeissä kerron, miten eri tavoin voit vahvistaa erilaisia psyykkisen selväaistimisen kykyjäsi, mutta ennen kaikkea kurssikirjeissä on harjoitustehtäviä. Opiskelumateriaalin ja harjoitustehtävien avulla sinulla on mahdollisuus oppia muun muassa psyykkisesti selvänäkemään, -kuulemaan, kaukonäkemään ja kanavoimaan eri tavoin.

Kurssi on henkilökohtainen ja edellyttää psyykkistä tasapainoa kurssilaiselta.
Tämä kurssi on huomattavasti vaativampi kuin mitä Selväaistimisen peruskurssi on ja edellyttää sinulta kurssilaisena suurempaa omistautumista asialle.

Samoin kuin Selväaistimisen peruskurssinkin niin myös tämän Selväaistimisen 2.tason kurssin olen tehnyt niin, ettei siinä opeteta mitään, mikä olisi sinulle vahingollista. Voit lisäksi aina kysyä minulta, mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Selväaistimisen 2.tason kurssikirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa mahdollisuuden opetella energian aistimisen silloin, kun hänellä itsellään on siihen aikaa paneutua.

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu. Voit ilmoittautua kurssille sähköpostilla täältä.

Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu.


Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja