Hei


Olen Tarja Miettinen, elämän tutkimusmatkailija. Tarja
Valmistuttuani yliopistosta pääaineenani matematiikka ja tietojenkäsittelytiede jatkoin opiskeluani sihteeriopintojen ja tietotekniikan parissa. Olen työskennellyt muun muassa opettajana, sihteerinä ja tietotekniikan asiantuntijatehtävissä.

Henkisyys on kuitenkin ollut minua eteenpäin vievä voima. Minua ovat aina kiinnostaneet elämän suuret kysymykset, sellaiset kuin vaikkapa: miksi me elämme ja mikä on tehtävämme täällä maan päällä. Vastauksia näihin kysymyksiin olen etsinyt kirjoista, eri opinahjoista ja henkisistä oppisuunnista, filosofioista, erilaisilta kursseilta, toisilta ihmisiltä ja omista kokemuksistani.

Opiskelin Reiki Masteriksi oivallettuani, että Reiki on yksi käytännöllisimmistä tavoista ilmentää henkisyyttä arkipäivässä. Sillä, onko olemassa henkisyyttä, jollei se ilmene?!

Henkinen Tieni on ollut pitkä (yli 55 vuotta!) ja se jatkuu yhä.
Olen opiskellut muun muassa useita erilaisia energiahoito-tekniikoita; joitakin niistä käytän hoitotyössäni sellaisenaan ja joistakin hoitomuodoista käytän vain joitakin osia.

Viimeisempia koulutuksiani vuodelta 2014 ovat ThetaHealing, ratkaisukeskeinen hypnoosi, syvärentoutus ja Mindfulness. NLP olikin sitten jo vuoden 2015 satoa ja Access BARS vuoden 2016 kurssi ja Quantum Touch.

Viimeisten vuosien ajan olen syventynyt yhä enemmän siihen, miten energiahoidoilla voidaan vaikuttaa elimistöön solutasolla. Olen löytänyt maailmalta ihmisiä, jotka ovat tutkineet aihetta ja joilla näyttäisi olevan asiasta jonkinlaista todellista kokemustakin. Aiheesta on yllättävän paljon tietoa ja joten opiskeluni jatkuu yhä.

Jotain on kuitenkin kertynyt jo matkareppuuni ja haluan jakaa sen muiden kanssa.

Tätä tarkoitusta varten perustin vuonna 2004 oman yrityksen, IKIRA:n (IKI= ikuinen, RA=aurinko, henki, elämänvoima).
Kursseillani onkin vuosien mittaan käynyt satoja ihmisiä ja kurssini ovat olleet jopa yllättävän suosittuja. On uskomattoman upeaa saada tehdä tätä työtä, auttaa ihmisiä tavalla tai toisella heidän omalla polullaan eteenpäin.

Nykyään, jäätyäni jo eläkkeelle, pidän läsnäolokursseja harvemmin, sillä pyrin itse elämään kuten opetan ja jaan aikani tasaisesti yritykseni ja perheen kesken. Luonnossa liikkumisen lisäksi rakkaimmat harrastukseni ovat lukeminen, korujen valmistus sekä erilaisten nettikurssien kirjoittaminen.
Toisinaan teen vielä energiahoitojakin oman energiahoitokykyni ylläpitääkseeni.

Lasten lennettyä jo pois pesästä jaan kotipesän mieheni Timon ja koiramme Theon kanssa. Timo, elämäni matkakumppani, on ollut arvokas seuralainen henkisellä vaelluksellani, jolloin pään tavoitellessa taivasta jalat helposti irtoavat maasta ja silloin tarvitaan realistista, mutta henkistä näkökulmaa asioihin.

Timolla on eläkkeelle jäätyään ollut aikaa perehtyä muun muassa erilaisiin energiahoitoihin. Nähtyään ja kuultuaan muutaman vuoden ajan Quantum Touch -hoitojen tehon, myös hän halusi opetella sen!
Todettuaan, että hänen hoidoillaan oli todella vaikutusta hän opiskeli ensin Quantum Touch -hoitajaksi ja sitten kouluttajaksi. Niinpä Timo onkin nyt aktiivisesti mukana Ikiran toiminnassa yhdessä kanssani.

Tarja Miettinen on nyt, niin vanha...70V!

Tervetuloa kursseillemme!

Tarja ja Timo Miettinen